vineri, 25 septembrie 2009

Parfumul dorit, cu reducere 5% pana la 15 octombrie


Un parfum poate fi un cadou ideal. Daca stii ceva detalii cat de cat despre persoana vizata iti poti face idee cam ce gen de parfum i se potriveste. Cu putin noroc, ii va placea ce ai ales tu si in orice caz va aprecia gestul. 


Daca persoana vizata e o cunostinta apropiata, cineva din familie sau partenerul de viata sunt sanse mari sa ii stii deja parfumul preferat si atunci vei sti ce sa-i daruiesti si succesul este garantat.


Daca e vorba despre tine insuti, lucrurile devin deja si mai interesante. Daca citesti acest blog, cu siguranta iti va face oricand placere sa descoperi un parfum, sa te atasezi de el si apoi sa ti-l faci cadou.


Pentru toate aceste situatii, poti alege parfumul dorit din oferta de mai jos. Vezi detalii in primul post de pe blog. Click aici...


A, si apropo, pentru comenzile facute pana in data de 15 octombrie, oferta speciala: reducere 5%  la preturile din lista.


Un comentariu:

  1. Comandat parfum. Livrat cu promptitudine si seriozitate. Nota 10 pentru servicii (chiar si-a dat silinta si interesul).

    Recomand.

    RăspundețiȘtergere